Digitaalisen markkinoinnin tekijä.

Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja. Ideasta tuloksiin.

Yhdistämme luovan ajattelun ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärryksen vankkaan tekniseen osaamiseemme. Lopputuloksena on rehellinen ja tuloksellinen kumppanuus. Me elämme ja hengitämme digiä, mutta ajattelemme monikanavaisesti.

15 digitaalisen markkinoinnin ammattilaista, 1000+ onnistunutta projektia, 10 000+ juotua kahvikuppia. Ja edelleen täynnä intoa.

Verkkopalvelut ja tekniset kehitysprojektit

Responsiivisten verkkopalveluiden ja teknisten sovellusten suunnittelu, tuotanto ja jatkokehitys. Alustana mm. WordPress.

Verkkokampanjat

  Luova suunnittelu, jalkautukset ja tuotanto. Keskiössä kuluttajan osallistaminen ja monikanavaisuus.

Digitaalisen mainonnan ratkaisut

Digitaalisen mainonnan ja mainospintojen toteutukset. Asiasanat: displaymainonta, mobiilimainonta, digital outdoor, erikoisratkaisut, POS

Ajankohtaista

Harjoittelija / Sisällöntuottaja

Onko sisällön suunnittelu ja tuottaminen eri kanaviin juttusi? Tunnetko sosiaalisen median kuin omat taskusi? Jos vastaus on kyllä, niin jatka lukemista! Haemme kasvavaan joukkoomme harjoittelijaa kehittymään sisällöntuotannon ammattilaiseksi. Harjoittelijana pääset osallistumaan hienojen asiakkaidemme sisällön suunnitteluun ja tuottamiseen eri kanaviin, digitaaliset kanavat ovat pääfokuksena. Harjoittelujakso on palkallinen. Täytämme harjoittelupaikan heti kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen kimmo.rantala@barabra.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Sisällöntuottaja”. Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Rantala, 040 843 0481

Hesarin "The Art of Journalism" Eurobestin shortille

Helsingin Sanomien "The Art of Journalism" on napannut shortlistin Eurobest-markkinointifestivaaleilla Lontoossa.  HS:n julistekampanja "The Art of Journalism" on Eurobestin shortlistilla Design-kategorian Illustration-osiossa. Eurobest järjestetään tänä vuonna Lontoossa.  Kampanjakonsepti on Helsingin Sanomien ja TBWA\Helsingin käsialaa. Barabra on ollut mukana idean jatkojalostamisessa sekä vastannut digitaalisesta suunnittelusta ja tuotannosta. HS antoi 12 taiteilijalle ja yhdelle tekoälylle tehtäväksi tehdä HS-logosta julisteen. Julisteissa herätetään katsoja ajattelemaan ja toimimaan maailman muuttamiseksi. Julisteita voi katsoa osoitteessa HS.fi/juliste.  

”Idearikasta, rentoa ja mukavaa. Ammattitaitoista, asiakaslähtöistä ja tavoitteellista. Nämä tulevat ensimmäisenä mieleen kun puhutaan meidän välisestä yhteistyöstä. Homma toimii loistavasti!”

– Annukka Korpinen / Bestseller Wholesale Finland

”Mikään ei ole erikoisen vaikeaa, kun vain jaat sen tarpeeksi pieniin hommiin.”

– Henry Ford

“Barabran kanssa työskentely on ollut suoraviivaista ja sujuvaa. Barabrasta löytyy osaavaa porukkaa, ja heidän kanssaan on ollut helppo ja mukava tehdä töitä.”

– Reetta Mentu / Avainlippu Oy

”Iso kiitos palkintosateesta kuuluu ehdottomasti teille ja meidän erittäin toimivalle ja tuloksekkaalle yhteistyölle. Mahtavaa tehdä duunia noin ammattitaitoisten, osaavien ja intohimoisesti tekemiseensä suhtautuvien hyvien tyyppien kanssa. Hats off!”

– Anssi Nevalainen / Nelonen Media

Yhteystiedot

Yleiset yhteydenotot voit jättää yhteydenottolomakkeella.

Asiakkuudet

Seuraa
meitä

Barabra

Merimiehenkatu 36 C

00150 Finland

+358 10 681 770

info@barabra.fi

Katso reittiohjeet tästä

Barabra on osa Heku-ryhmää, johon kuuluvat
Barabra, Heku, Thing, Drama ja Booli

Verkkolaskutus

Heku Oy Ostolaskut

PL 54 40101 JYVÄSKYLÄ

×
×
×
×

Haluatko että olemme sinuun yhteydessä?

Myös palaute on tervetullutta.