Digitaalisen markkinoinnin tekijä.

Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja. Ideasta tuloksiin.

Yhdistämme luovan ajattelun ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärryksen vankkaan tekniseen osaamiseemme. Lopputuloksena on rehellinen ja tuloksellinen kumppanuus. Me elämme ja hengitämme digiä, mutta ajattelemme monikanavaisesti.

15 digitaalisen markkinoinnin ammattilaista, 1000+ onnistunutta projektia, 10 000+ juotua kahvikuppia. Ja edelleen täynnä intoa.

Verkkopalvelut ja tekniset kehitysprojektit

Responsiivisten verkkopalveluiden ja teknisten sovellusten suunnittelu, tuotanto ja jatkokehitys. Alustana mm. WordPress.

Verkkokampanjat

  Luova suunnittelu, jalkautukset ja tuotanto. Keskiössä kuluttajan osallistaminen ja monikanavaisuus.

Digitaalisen mainonnan ratkaisut

Digitaalisen mainonnan ja mainospintojen toteutukset. Asiasanat: displaymainonta, mobiilimainonta, digital outdoor, erikoisratkaisut, POS

Ajankohtaista

Kansallisteatterin sivusto uudistui!

Kansallisteatteri on vuonna 1872 perustettu vanhin suomenkielinen teatteri. Me toteutimme Kansallisteatterin sivustouudistuksen, jossa keskeisenä tavoitteena oli sivuston käyttökokemuksen parantaminen huomoiden myös eri päätelaitteet.   Barabra vastasi sivustouudistuksen suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta.Tutustu Kansallisteatterin mahtavaan tarjontaan osoitteessa: www.kansallisteatteri.fi

Flash on kuollut?

Ei vielä, mutta vahvasti näyttää siltä. Adoben kehittämää Flash-tekniikkaa on aiemmin käytetty hyvin paljon erilaisten verkkosisältojen animoinnissa ja toiminnallisuuksien rakentamisessa, etenkin displaymainonnassa.  Kesän 2015 aikana havaituista tietoturvaongelmista johtuen suosituimpien verkkoselaimien kehittäjät ovat alkaneet pohtimaan Flashin käytön rajoittamista tai blokkaamista. Muun muassa Google ilmoitti, että 1.9.2015  lähtien heidän Chrome-selaimessaan kaikki Flash-sisällöt aktivoituvat vasta käyttäjän klikkauksesta. Tämä kehitys tulee muuttamaan jatkossa muun muassa displaymainosten toteutustapoja. Mutta miten tämä tulee vaikuttamaan juuri sinun kampanjoihisi ja materiaaleihisi? Me autamme mielellämme sinua löytämään järkevimmät ratkaisut. Joten jos kiinnostuit, ota yhteyttä meihin.

“Barabran kanssa työskentely on ollut suoraviivaista ja sujuvaa. Barabrasta löytyy osaavaa porukkaa, ja heidän kanssaan on ollut helppo ja mukava tehdä töitä.”

– Reetta Mentu / Avainlippu Oy

”Mikään ei ole erikoisen vaikeaa, kun vain jaat sen tarpeeksi pieniin hommiin.”

– Henry Ford

”Idearikasta, rentoa ja mukavaa. Ammattitaitoista, asiakaslähtöistä ja tavoitteellista. Nämä tulevat ensimmäisenä mieleen kun puhutaan meidän välisestä yhteistyöstä. Homma toimii loistavasti!”

– Annukka Korpinen / Bestseller Wholesale Finland

”Iso kiitos palkintosateesta kuuluu ehdottomasti teille ja meidän erittäin toimivalle ja tuloksekkaalle yhteistyölle. Mahtavaa tehdä duunia noin ammattitaitoisten, osaavien ja intohimoisesti tekemiseensä suhtautuvien hyvien tyyppien kanssa. Hats off!”

– Anssi Nevalainen / Nelonen Media

Yhteystiedot

Yleiset yhteydenotot voit jättää yhteydenottolomakkeella.

Asiakkuudet

matias

Jaa mää vai!?

Matias Suhonen

COO

+358 40 709 6651

eelis

Hanaa!

Eelis Sormunen

Client Manager / Planner

+358 45 1386160

otto

Onnistuu!

Otto Peura

Tuottaja

+358 40 5508151

Käynnissä olevat projektit

elina

Voinko auttaa?

Elina Forsberg

Project Manager

+358 50 406 3838

nunnu

<3

Nunnu Komi

Project Manager

+358 44 3792410

pia

Moikka!

Pia Tuomola

Project Manager

On maternity leave

Seuraa
meitä

Barabra Oy

Merimiehenkatu 36 C

00150 Finland

+358 10 681 770

info@barabra.fi

Katso reittiohjeet tästä

Barabra on osa Heku-ryhmää, johon kuuluvat Barabra, Heku, Thing ja Drama

Verkkolaskutus

Barabra Oy Ostolaskut

PL 54 40101 JYVÄSKYLÄ

×
×
×
×

Haluatko että olemme sinuun yhteydessä?

Myös palaute on tervetullutta.