Digitaalisen markkinoinnin tekijä.

Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja. Ideasta tuloksiin.

Yhdistämme luovan ajattelun ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärryksen vankkaan tekniseen osaamiseemme. Lopputuloksena on rehellinen ja tuloksellinen kumppanuus. Me elämme ja hengitämme digiä, mutta ajattelemme monikanavaisesti.

15 digitaalisen markkinoinnin ammattilaista, 1000+ onnistunutta projektia, 10 000+ juotua kahvikuppia. Ja edelleen täynnä intoa.

Verkkopalvelut ja tekniset kehitysprojektit

Responsiivisten verkkopalveluiden ja teknisten sovellusten suunnittelu, tuotanto ja jatkokehitys. Alustana mm. WordPress.

Verkkokampanjat

  Luova suunnittelu, jalkautukset ja tuotanto. Keskiössä kuluttajan osallistaminen ja monikanavaisuus.

Digitaalisen mainonnan ratkaisut

Digitaalisen mainonnan ja mainospintojen toteutukset. Asiasanat: displaymainonta, mobiilimainonta, digital outdoor, erikoisratkaisut, POS

Ajankohtaista

Haussa: Content Producer

Onko sisällön suunnittelu ja tuottaminen eri kanaviin juttusi? Tunnetko sosiaalisen median kuin omat taskusi? Jos vastaus on kyllä, niin jatka lukemista! Kasvaneen kysynnän vuoksi etsimme Content Produceria suunnittelemaan ja tuottamaan sisältöä asiakkaillemme. Tehtäväsi on suunnitella ja tuottaa laadukasta sisältöä eri kanaviin, digitaaliset kanavat pääfokuksena. Menestyt tehtävässä jos sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, kykenet työskentelemään itsenäisesti, langat pysyvät käsissäsi ja osaat tuottaa laadukasta sisältöä ja olet tiimipeluri. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@barabra.fi

Harjoittelija saa paikan

Haemme digitaalisen markkinoinnin harjoittelijaa kevääksi 2016. Harjoittelijan tehtävät koostuvat mm. digitaalisen markkinoinnin projektien avustavasta koordinoinnista, kampanjaraporttien laadinnasta ja muista toimistotehtävistä. Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Matiakseen

“Barabran kanssa työskentely on ollut suoraviivaista ja sujuvaa. Barabrasta löytyy osaavaa porukkaa, ja heidän kanssaan on ollut helppo ja mukava tehdä töitä.”

– Reetta Mentu / Avainlippu Oy

”Mikään ei ole erikoisen vaikeaa, kun vain jaat sen tarpeeksi pieniin hommiin.”

– Henry Ford

”Idearikasta, rentoa ja mukavaa. Ammattitaitoista, asiakaslähtöistä ja tavoitteellista. Nämä tulevat ensimmäisenä mieleen kun puhutaan meidän välisestä yhteistyöstä. Homma toimii loistavasti!”

– Annukka Korpinen / Bestseller Wholesale Finland

”Iso kiitos palkintosateesta kuuluu ehdottomasti teille ja meidän erittäin toimivalle ja tuloksekkaalle yhteistyölle. Mahtavaa tehdä duunia noin ammattitaitoisten, osaavien ja intohimoisesti tekemiseensä suhtautuvien hyvien tyyppien kanssa. Hats off!”

– Anssi Nevalainen / Nelonen Media

Yhteystiedot

Yleiset yhteydenotot voit jättää yhteydenottolomakkeella.

Asiakkuudet

Käynnissä olevat projektit

Seuraa
meitä

Barabra Oy

Merimiehenkatu 36 C

00150 Finland

+358 10 681 770

info@barabra.fi

Katso reittiohjeet tästä

Barabra on osa Heku-ryhmää, johon kuuluvat
Barabra, Heku, Thing, Drama ja Booli

Verkkolaskutus

Barabra Oy Ostolaskut

PL 54 40101 JYVÄSKYLÄ

×
×
×
×

Haluatko että olemme sinuun yhteydessä?

Myös palaute on tervetullutta.