Barabra työpaikkana

Olemme aidosti tekijöidensä näköinen digitoimisto – innokas, iloinen ja aina valmiina uusiin haasteisiin.

Työskentely meillä

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten projektien parissa aina ideoinnista lopputuloksen loihtimiseen. Jos sydämesi syttyy digimarkkinoinnin ja verkkopalveluiden mielenkiintoiselle maailmalle, jatkuvalle oppimiselle ja työskentelylle osana innokasta ja inspiroivaa porukkaa, kuulemme sinusta mielellämme.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia rekryjä tällä hetkellä

Avoin hakemus
Olemme aina kiinnostuneita huipputyypeistä, joten jos sinua kiinnostaa työskentely markkinointiviestinnän ja digitaalisten palvelujen parissa, lähetä avoin hakemus. Avoimen hakemuksen voit laittaa osoitteeseen rekry@barabra.fi

Meille tärkeitä asioita

Mielenkiintoinen työn sisältö
Tarjoamme töitä mielenkiintoisessa ja jatkuvasti muuttuvassa digimaailmassa erilaisten asiakkuuksien ja projektien parissa. Saat vastuuta ja pääset näkemään ja kokemaan monipuolisesti erilaisia työtehtäviä aidosti inspiroivassa ympäristössä.

Luottamus työkavereihin
Meille on tärkeää, että töissä viihtyy ja on turvallinen olo. Työyhteisömme on kannustava ja tukea saa aina tarvittaessa kivoilta työkavereilta.

Työn ja vapaa-ajan tasapaino
Haluamme, että elämäsi ei pyöri vain töiden ympärillä. Meille on tärkeää, että työn ja vapaa-ajan suhde on tasapainossa ja että energiaa riittää myös vapaa-ajan viettoon.

Arvostus työstä ja mahdollisuus kehittyä
Arvostamme ammattitaitoasi. Haluamme taata jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden kasvaa uralla ja kehittyä juuri niissä asioissa, jotka ovat kiinnostuksen kohteena.