Johanna Gullichsen

Kansainvälinen verkkokauppa

Johanna Gullichsen on suomalainen tekstiilisuunnittelija ja kansainvälisesti tunnetuimpia suomalaisia design-brändejä. Vuonna 1989 perustettu design yritys tuottaa laadukkaita kudottuja kankaita, sisustustuotteita sekä asusteita.

Verkkopalvelun suunnittelun lähtökohtana oli yhdistää brändisivuston ja verkkokaupan tarpeet toisiaan täydentäväksi kokonaisuudeksi. Verkkosivusto toteutettiin räätälöidysti WordPress-julkaisujärjestelmällä ja verkkokaupan toiminnallisuudet WooCommerce-verkkokauppalisäosaa hyödyntäen.

Barabra on vastannut julkaisun jälkeen verkkopalvelun ylläpidosta, käytön tuesta ja jatkokehityksestä. Verkkopalvelun toteutuksessa graafisena suunnittelijana oli Rikard Lassenius.

Yhteistyö Barabran kanssa on ollut sujuvaa. Projektin alussa määritellyt tavoitteet on toteutettu hyvin. Matkan varrella Barabran henkilökunta on ollut helposti lähestyttävää ja olemme saaneet teknisiin ongelmiin ja kysymyksiin nopeasti apua.

Tiia Eronen,
viestintäpäällikkö

Verkkokauppa on monikielinen ja laaja valikoima kankaita, mattoja, sisustustuotteita, laukkuja ja asusteita on ostettavissa ympäri maailman. Laajassa tuotevalikoimassa on paljon erilaisia tuotevariaatioita, jotka asettivat vaatimuksia käyttöliittymäsuunnittelulle ja teknisille ratkaisuille. Verkkopalvelun ulkoasu on tunnetun brändin ilmeen mukainen ja näyttävät sekä laadukkaat tuotekuvat täydentävät asiakaskokemusta.  

Kiinnostuitko?
Haluatko kuulla lisää tavastamme toimia?

Ota yhteyttä