Apotti.fi

Pitkäaikaista yhteistyötä

Oy Apotti Ab syntyi vuonna 2015 kuntien ja HUSin yhteisestä tahdosta rakentaa maailman ensimmäinen sosiaali- ja terveydenhuollon yhteinen tieto- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Apotti-hanke käynnistyi vuonna 2012.
Yhteistyömme on jatkunut hankevaiheesta tähän päivään ja nyt tehty verkkopalvelu on kolmas kokonaisvaltainen uudistus.

Verkkosivuston suunnittelussa on keskitytty hankkeen sisällön selkeään esittelyyn sekä mahdollistettu sivuston nopea ja helppokäyttöinen päivitysmahdollisuus. Sivusto on toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmällä.
Projektin ohessa toteutimme sivustolle kuvaussuunnittelun ja kuvaukset.

Apotti
Apotti

Sivuston uudistusprojekti sujui Barabran kanssa ketterästi ja Barabran asiantuntijat tarjosivat meille aktiivisesti käyttäjäystävällisiä ja innovatiivisia ratkaisuja. Olemme saaneet sidosryhmiltämme paljon positiivista palautetta sivuston raikkaasta ulkoasusta.

Anna Karjalainen, viestintäjohtaja

Projektissa sivuston ulkoasua haluttiin päivittää merkittävästi. Ulkoasu tehtiin eläväksi hallitulla animoinnilla ja sivuston laatikkomaisuutta pehmennettiin tarkalla värien sekä logon käytöllä.

Toteutuksessa sivuston sisällönhallinta on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman helpoksi loppukäyttäjälle. Sivuston toteutus on modulaarinen, jolloin saman tyyppisiä sisältöelementtejä voidaan hyödyntää vaivattomasti verkkopalvelun eri sivuilla. Sivusto on suunniteltu palvelemaan keskeisiä kohderyhmiä.

Kiinnostuitko?
Haluatko kuulla lisää tavastamme toimia?

Ota yhteyttä