Muumimaailma.fi

Verkkosivuston uudistus

Muumimaailma Oy on vuonna 1993 Naantalissa toimintansa aloittanut matkailualan yritys, joka perustuu Tove Janssonin luomille muumitarinoille. Suosittu teemapuisto perustettiin luomaan elämyksiä lapsille ja heidän perheilleen.

Muumimaailman verkkosivuston uudistuksen tavoite oli toteuttaa käyttäjälähtöinen sivusto, joka on visuaalisuuden ja käyttöliittymän osalta nykyaikainen ja kiinnostava, sisällöllisesti informatiivinen ja selkeä sekä teknisesti muokkautuva, mobiilioptimoitu ja helposti päivitettävä. Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Sivuston uudistus tehtiin tiiviinä yhteistyönä Muumimaailman projektitiimin, Lataamo Groupin ja Barabran kanssa.

Muumimaailmassa vierailu on jokaiselle suuri elämys ja sivuston tavoite on palvella vierailijoita erityisesti ennen vierailua. Jo olemassa ollut verkkolippukauppa on upotettu uudelle sivustolle käyttäjäystävällisesti.

Säätietojen tarkkailua varten sivustolle on tuotu YR-rajapinnan kautta reaaliaikainen säätieto ja seuraavien päivien ennuste. Muumimaailmareissuun valmistautumisen voi aloittaa jo kotisohvalta evästepohjaista muistilistaa sekä interaktiivista karttaa hyödyntäen.

Kiinnostuitko?
Haluatko kuulla lisää tavastamme toimia?

Ota yhteyttä