ARCO Architecture Company

Verkkosivusto suurimmalle arkkitehtitoimistolle

ARCO Architecture Company syntyi vuonna 2021, kun Aihio Arkkitehdit, Arkkitehdit Soini & Horto sekä Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit yhdistyivät. Yhtiö toimii tällä hetkellä Helsingissä, Tampereella, Turussa sekä Oulussa.

Uudistuksen tavoitteena oli toteuttaa selkeälinjainen kokonaisuus, jossa esitellään visuaalisesti ja käyttäjäkokemuksellisesti miellyttävästi ARCOn asiantuntijuutta ja edelläkävijyyttä toimialalla.

Sivustoprojekti aloitettiin työpajalla, jossa määriteltiin kohderyhmät ja heidän tarpeensa sekä kartoitettiin sisällölliset, visuaaliset ja käyttöliittymälliset toiveet. Suunnittelussa hyödynnettiin olemassa olevia brändielementtejä ja niitä sovellettiin verkkosuunnitteluun. Sivustolle saatiin dynaamisuutta hallituilla animoinneilla ja keskeisiä projekteja esittelevällä videolla.

Tekninen toteutus on räätälöity WordPress-toteutus, jolla varmistettiin asiakkaan helppo sivuston muokattavuus ja toivotun ilmeen toteutus. Toteutuksessa on huomioitu myös tulevaisuuden  jatkokehitysmahdollisuudet.

”Olen todella iloinen, että lähdimme yhteistyöhön Barabran kanssa. Aktiivisen yhteistyön ansiosta onnistuimme luomaan Arcolle visuaalisesti hiotut ja laadukkaat verkkosivut.”

Sara Kinnunen, HR Manager

Kiinnostuitko?
Haluatko kuulla lisää tavastamme toimia?

Ota yhteyttä