Finland Festivals

Sadan festivaalin verkkosivusto

Finland Festivals kokoaa sateenvarjonsa alle Suomen parhaat ja kiinnostavimmat taide- ja kulttuurifestivaalit.  Yhdistyksellä on lähes sata jäsenfestivaalia, joten jokaisen yksittäisen festivaalin ja tapahtuman promootio ja tiedottaminen helposti ylläpidettävän verkkosivuston avulla on ensi arvoisen tärkeää.

Yhdistyksen brändiohjeisto ei huomioinut entuudestaan digitaalisia kanavia, joten suunnittelijamme uudisti WordPress-sivuston yhteydessä brändielementtejä tarvittavilta osin. Modulaaristen sivupohjien avulla loppukäyttäjän on vaivatonta koota sisältöjä sivustolle ja päivittää verkkosivuston eri alasivuja.

Barabrassa asenne oli kohdallaan: työtä tehtiin päämäärätietoisesti mutta joustavasti ja asiakasta tarkkaan kuunnellen – ja hauskaakin oli koko prosessin aikana. Vuoropuhelu molempiin suuntiin toimi erinomaisesti ja lopputulos ylitti odotuksemme.

Erityisesti arvostamme sitä, että Barabran tiimi osasi rohkeasti ehdottaa sellaisia muutoksia ja parannuksia, joita emme itse olisi ymmärtäneet edes toivoa.

Kai Amberla, toiminnanjohtaja

Finland Festivalsilla on pieni organisaatio ja sisältöä paljon kymmenen vuoden ajalta. Vaatimuksena oli toteuttaa mahdollisimman helppo käyttöinen sisällönhallinta yhdistyksen avainhenkilöille. Modulaaristen sivupohjien avulla loppukäyttäjän on vaivatonta koota sisälltöjä sivustolle ja päivittää verkkosivuston eri alasivuja.

Kiinnostuitko?
Haluatko kuulla lisää tavastamme toimia?

Ota yhteyttä