DEAS Asset Management

Brändin tunnettuuden kasvua verkosta

DEAS Asset Management tarjoaa Pohjoismaissa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita: kiinteistörahastojen hoitoa, sijoituskiinteistöjen hankintaa sekä toimitilavuokrausta. Toteutimme deastilat.fi-sivuston uudistuksen WordPress-alustalle.

Lisäksi teemme digitaalista mainontaa, jonka tavoitteena on lisätä brändin tunnettuutta Suomessa sekä kasvattaa konversioiden määrää tilavuokrauksessa. Markkinointikanavina toimivat Google Ads ja Google Display -verkosto, joiden avulla oikea yleisö tavoitetaan kohdennetusti eri konversiopolun vaiheissa. Kohteiden mainontaa on tuettu myös somekampanjoilla Facebookissa ja LinkedInissä.

Olemme DEASissa olleet tyytyväisiä Barabrahan. Saamamme palvelu on ollut luotettavaa, asiakeskeistä ja kohtuuhintaista. Barabra toimii käytännöllisesti sekä IT-alan mystifiointia ja ylisanoja välttäen, mikä on myös ollut mieleemme. Suosittelemme Barabrata kaikille, jotka tarvitsevat luotettavaa asiantuntijaa ja palveluntoimittajaa verkossa tapahtuvaan viestintään ja markkinointiin.

Pekka Riikonen, Deputy Fund Manager

Kiinnostuitko?
Haluatko kuulla lisää tavastamme toimia?

Ota yhteyttä