Haemme sisällöntuottajaa

Sosiaalisen median sisällöntuottaja

Oletko luova ja rakastat sosiaalista mediaa? Haemme kasvavaan digiyksikköömme sosiaalisen median ammattilaista suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaidemme monipuolisia sisältöjä. Meillä pääset työskentelemään 20 digiammattilaisen kanssa ja kehittämään osaamistasi digitaalisen markkinoinnin parissa.

Sisällöntuottajana vastaat asiakkaidemme sosiaalisen median jatkuvasta näkyvyydestä ja osallistut asiakkaidemme sisältöstrategioiden suunnitteluun. Päävastuualueesi ovat Facebook ja Instagram.

Arvostamme laajaa omakohtaista kokemusta ja ymmärrystä sosiaalisessa mediassa toimivista sisällöistä. Menestyt jos olet valmis kehittämään omaa osaamistasi jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä ja osaat ajatella kaupallisesti. Haemme hyvää tyyppiä, joka tuo tiimiimme lisäarvoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen ja vastuullisen toimenkuvan. Sosiaalisen median asiantuntijanamme pysyt ajan hermolla ja pääset kehittymään entistä paremmaksi digitaalisen markkinointiviestinnän ammattilaiseksi.

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Sisällöntuottaja”.

Barabra on osa Heku-ryhmää. Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, digitaalisiin medioihin ideat ja materiaalit tuottava Barabra, elävän kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy, Design Thing Oy, jonka osaamista ovat messuihin, tiloihin ja tapahtumiin liittyvät konseptit, materiaalit ja ilmeet sekä Remes & Packart Oy, jonka osaamista on pakkaussuunnittelu. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 88 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2018 oli hieman yli 8 miljoonaa euroa.