Haussa konseptisuunnittelija

Konseptisuunnittelija

Sykkiikö sydämesi luovien konseptien ja innostavien sisältöjen suunnitteluun? Meillä on haussa näkemyksellinen ja osaamisensa jo osoittanut konseptisuunnittelija vahvistamaan tiimiämme.

Työsi ydin on luovien konseptien suunnittelussa, jotka antavat raamit jatkuvien sisältöjen luomiseen asiakkaan omissa, ostetuissa ja parhaimmillaan ansaitussa kanavissa. Työssä edistät asiakkaidemme liiketoimintaa monipuolisin markkinoinnin keinoin. Asiakkaasi ovat Suomen tunnetuimpia brändejä.

Menestyt meillä, jos sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja kyky yhdistää kaupallinen ymmärrys luovaan suunnitteluun. Meille on tärkeää, että ajattelet markkinointia ja mainonnan ratkaisuja kokonaisuuksina ja ymmärrät modernin median tarjoamat mahdollisuudet erilaisille markkinointiviestinnän ratkaisuille. Tarjoamme vapauden oman työn hallintaan ja kehittämiseen, kivan ja inspiroivan työporukan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Toimistomme sijaitsee Merikorttelissa Helsingin Punavuoressa. Työsuhde on freelancer tai vakituinen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV ja työnäytteitä 9.1.2022 mennessä osoitteeseen kimmo.rantala@barabra.fi. Lisätietoa tehtävästä Kimmolta p. 040 8430481. Otsikoi viestisi ”Konseptisuunnittelija”. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.