Haemme sisällöntuottajaa

Haemme sisällöntuotannon ammattilaista suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaidemme digitaalisia sisältöjä. Meillä pääset työskentelemään 20 digiammattilaisen kanssa ja kehittämään osaamistasi digitaalisen markkinoinnin parissa.

Sisällöntuottajana vastaat asiakkaidemme sosiaalisen median näkyvyydestä, verkkosivustojen, uutiskirjeiden ja digitaalisen mainonnan sisällöntuotannosta sekä osallistut asiakkaidemme sisältöstrategioiden suunnitteluun.

Arvostamme kokemusta digitaalisesta tekstintuotannosta ja tarinankerronnasta sekä ymmärrystä toimivista sisällöistä. Menestyt jos olet valmis kehittämään omaa osaamistasi jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä ja osaat ajatella kaupallisesti. Haemme hyvää tyyppiä, joka tuo tiimiimme lisäarvoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen ja vastuullisen toimenkuvan. Tehtävässä pysyt ajan hermolla ja pääset kehittymään entistä paremmaksi digitaalisen markkinointiviestinnän ammattilaiseksi.

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Sisällöntuottaja”.

Barabra on osa Heku-ryhmää. Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat myös perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, liikkuvan kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy sekä Design-yksikkö Kulma Creative. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 85 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2019 oli hieman yli 8 miljoonaa euroa.