Haemme Junior Web Developeria

Työn kuvaus

Haemme innokasta Junior Web Developeria kehittymään WordPress-kehittäjän tehtäviin kokeneiden tiimiläisten ohjauksessa. Meillä Barabrassa työskentelee yhteensä 20 alan ammattilaista, jotka toteuttavat monipuolisia digitaalisia palveluita asiakkaillemme.

Toivomme, että sinulla on kiinnostusta WordPress-sivustojen toteutukseen ja haluat kehittää osaamistasi asiakasprojektien ohessa. Oletamme, että sinulla on jo hieman kokemusta WordPress-kehityksestä ja ohjelmointikielistä hallitset ainakin JavaScriptin ja PHP:n. Luonnollisesti odotamme myös, että hallitset HTML:n ja CSS:n.

Toteutamme räätälöityjä WordPress-verkkopalveluja, joten työssäsi keskityt pääosin niihin. Työssäsi osallistut myös verkkokauppaprojekteihin, kampanjasivustojen toteutuksiin omalla kampanja-alustallamme sekä markkinoinnin automaatio -projekteihin.

Työkulttuurimme on rento ja työtä toteutetaan moderneilla teknologioilla työlleen omistautuneiden työkavereiden kanssa. Toivomme, että olet tiimipelaaja, joka haluaa oppia uutta ja on kiinnostunut työskentelystä WordPress-ympäristössä. Meillä Barabrassa on tasainen projektinkierto ja pääset osallistumaan erilaisiin tehtäviin.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@barabra.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Junior Web Developer”. Lisätietoja tehtävästä saat Barabran COO Kimmo Rantalalta, kimmo.rantala@barabra.fi

Barabra on osa Heku-ryhmää. Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat myös perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, liikkuvan kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy sekä Design-yksikkö Kulma Creative. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä reilut 50 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista.