Digitaalinen mainonta

Adform, Animaatiot, Audience Network, Bannerimainonta, Digiscreenit, Display-mainokset, DoubleClick, Html5-bannerit, Mobiilimainokset, Rich media

Tuhansien digitaalisen mainonnan toteutusten perusteella voimme rehellisesti sanoa, että jalkautamme ison ideasi mihin tahansa kanavaan tai päätelaitteeseen ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Hallitsemme  uusimmat teknologiat ja kykenemme suunnittelemaan sekä tuottamaan graafista kuvatuotantoa, dynaamista aineistoa, liikkuvaa kuvaa ja animaatiota sosiaaliseen mediaan, bannereihin ja digitaalisiin näyttöihin.

Display-mainonnan ratkaisut tarjoavat yhä enemmän mahdollisuuksia ja kokemuksemme myötä haastamme jatkuvasti medioita käyttämään tarjottuja mainospintoja uudella tavalla. Toteutamme mm. HTML5-bannereita, dynaamisia bannereita, videoparaateja ja erilaisia haltuunottoja. Hallitsemme DoubleClickin ja Adformin sekä opettelemme jatkuvasti uutta. Kysy meiltä lisää.

Kuinka viestiä erottuvasti ohjelmasta, jossa juonenkäänteet hämmentävät paatuneimmankin realityfanin?

Lue lisää →
Näytä lisää töitämme →

Barabra vastasi sekä kampanjan  visuaalisen ilmeen suunnittelusta että verkkototeutuksista aina kampanjasivustosta verkkomainontaan.

Lue lisää →
Näytä lisää töitämme →

Miten esitellä tv-ohjelmauutuus, jossa on enemmän pauketta kuin puhetta?

Lue lisää →
Näytä lisää töitämme →

Suunnittelemme ja toteutamme The Athlete's Footin digitaalisen markkinointi­viestinnän

Lue lisää →
Näytä lisää töitämme →