Kampanja­sivut

Kampanjailme, Kampanjan laskeutumissivut, Kampanjasuunnittelu, Konversioseuranta, Landing page, Mainoskampanjat, Sivusuunnittelu

Hyvä kampanjasivu on mainoskampanjasi koti. Vuosien varrella olemme toteuttaneet satoja menestyksekkäitä kampanjasivuja, landing-sivuja ja laskeutumissivuja mainoskampanjoiden täydennykseksi. On mainoskampanjasi iso tai pieni, niin on tärkeää, että kampanjasivu on tehty ammattitaidolla, jotta mainosrahasi eivät mene hukkaan.

Kampanjasivulla pystyt kertomaan tuotteestasi tai brändistä kiinnostuneelle kuluttajalla enemmän kuin pelkkä mainos tekee. Kampanjasivun suunnittelussa kannattaa keskittyä siihen, että kuluttaja on aktiivinen ja hän haluaa tietää lisää. Hyvä kampanjasivu ei ole staattinen, vaan se houkuttelee käyttäjän toimintaan esimerkiksi kokeilemaan laskureita, tekemään vertailuja tai räätälöimään palveluita. Kampanjasivulle on myös suunnittelussa aina asetettava mittarit, joilla onnistumista voidaan mitata.

Hakukonenäkökulmasta kampanjasivulla ei kannata yrittää saalistaa menestystä pelkillä geneerisillä hakusanoilla. Kampanjasivun löydettävyys paranee kun yhdistät sen kiinteästi kampanjassa käytettyihin viesteihin ja nostat esimerkiksi vahvasti tuotenimikkeet esiin.

Caset

Jack & Jones X Sara Chafak

Barabra vastasi sekä kampanjan  visuaalisen ilmeen suunnittelusta että verkkototeutuksista aina kampanjasivustosta verkkomainontaan.

Lue lisää →
Näytä lisää töitämme →

Haluaisitko kuulla lisää? Jätä viesti!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.