Google-mainonta ja hakukone­optimointi

AdWords-mainonta, Automaatio, Google Display Network -mainonta, Hakukonemarkkinointi, Hakukoneoptimointi, Konversioseuranta, Orgaaninen löydettävyys, Uutiskirjeet, YouTube-mainonta

Hyödynnämme digitaalisessa markkinoinnissa tehokkaasti sekä omaa että ostettua mediaa. Kanavavalintojen pohjalta pystymme luomaan yrityksellesi tai brändillesi kustannustehokkaasti digitaalisten markkinointikanavien ekosysteemin, joilla varmistetaan läsnäoloa kuluttajien keskuudessa.

Sparraamme, hoidamme digimarkkinoinnin päivittäisen pyörittämisen ja optimoimme digitaalisen markkinoinnin tuloksia. Ratkaisujamme voivat olla esimerkiksi display-mainonta, markkinoinnin automaatio, hakukonemarkkinointi ja -optimointi (SEM & SEO), YouTube-mainonta tai Facebook- sekä Instagram-mainonta.

Omien medioiden hyödyntäminen verkkosivun ohella on tänä päivänä ensisijaisen tärkeää. Lisäksi oman median käytön kehittäminen on pitkällä tähtäimellä aina kannattavaa, sillä se ei ole riippuvainen oman yrityksen ulkopuolisista tekijöistä.

Digitaalisen markkinoinnin mottomme on aina tulosten optimointi kohderyhmää puhuttelevalla tavalla.

Caset

The Athlete’s Foot

Suunnittelemme ja toteutamme The Athlete's Footin digitaalisen markkinointi­viestinnän

Lue lisää →
Näytä lisää töitämme →

Nelonen Media – Idols

Miten kertoa ohjelmasta, joka villitsee kokonaisen kansakunnan?

Lue lisää →
Näytä lisää töitämme →

Haluaisitko kuulla lisää? Jätä viesti!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.