Pohjoismainen Kulttuuripiste – Nordisk Kulturkontakt

Sisällön suunnittelu, Tekninen suunnittelu, UI/UX suunnittelu, WordPress

Verkkosivun sisällön haluttiin palvelevan entistä paremmin ydinkohderyhmää.

Pohjoismaisen kulttuuripiste halusi uudistaa verkkosivustonsa, jotta keskeisimpinä tavoitteina olivat paremman käyttäjäkokemuksen saavuttaminen ja raikkaampi visuaalinen ilme. Lisäksi aiemmalla verkkosivustolla olevat sisällöt haluttiin tuoda esiin kohderyhmiä paremmin palvelevalla tavalla. Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Pohjoismaisen kulttuuripisteen tehtävä on vahvistaa ja edesauttaa pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä sekä tuoda esiin kiinnostavaa ja ajankohtaista pohjoismaista kulttuuria Suomessa.

Pohjoismaiden kulttuuripiste tukee vuosittain noin 500:a kulttuurihanketta neljän apurahaohjelman kautta, joiden rahoitus tulee Pohjoismaiden ministerineuvostolta. Lisäksi Pohjoismainen kulttuuripiste järjestää vuosittain satoja tapahtumia Helsingissä ja muualla Suomessa sekä ylläpitää maan ainoaa pohjoismaista erikoiskirjastoa ja kulttuurikeskusta. Organisaation tärkeimpiä kohderyhmiä ovat Pohjolan ja Baltian taide- ja kulttuurikenttä, kulttuurista ja yhteiskunnasta kiinnostuneet suomalaiset sekä suomalainen opetus- ja varhaiskasvatusala.

Tutustu sivustoon: https://www.nordiskkulturkontakt.org/fi/

Muut caset

STOCKMANN – HULLUT PÄIVÄT

Stockmannin Hullut Päivät on valtakunnallisesti tunnettu kampanja, joka hullaannuttaa suomalaiset keltaisilla hinnoillaan kaksi kertaa vuodessa.

Lue lisää →
Näytä lisää töitämme →

Suomen Tennisliitto

Tenniksen kotikentältä löydät ajankohtaiset uutiset ja parhaat vinkit päästäksesi pelin ytimeen.

Lue lisää →
Näytä lisää töitämme →

Kultainenvenla.fi

Verkkosivusto toteutettiin responsiivisesti eli päätelaiteriippumattomasti WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Lue lisää →
Näytä lisää töitämme →