Kultainenvenla.fi

Entistä parempi ja toimivampi sivusto, jota kehitetään suunnitelmallisesti

Projektihallinta, Tekninen toteutus, UI/UX suunnittelu, Visuaalinen suunnittelu, WordPress

Verkkosivusto toteutettiin responsiivisesti eli päätelaiteriippumattomasti WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Televisioakatemia ry on 2010 perustettu yhdistys, joka jakaa vuosittain Kultainen Venla -palkintoja kotimaisille televisio-ohjelmille ja tekijöille. Lisäksi yhdistys järjestää Kultainen Venla  -palkintogaalan sekä luento- ja keskustelutilaisuuksia jäsenilleen.

Lähtökohta

Kultainenvenla.fi– sekä televisioakatemia.fi-verkkosivustot olivat auttamatta jääneet ajasta jälkeen niin toiminnallisesti, teknisesti ja hallinnoinnin kannalta. Yhdessä asiakkaan kanssa päätimme yhdistää molemmat sivustot kultainenvenla.fi-osoitteen alle ja samalla uusimme sivulle uuden tyylikkään ja ajattoman ilmeen. Sivuston toimintalogiikka on monivaiheinen: siinä huomioidaan ehdokkaiden videoiden ja kuvien lisäämiset, televisioakatemian jäsenistön äänestys sekä yleisöäänestys. Lisäksi arkisto-ominaisuus tuli ottaa mukaan.

Toteutus

Verkkosivusto toteutettiin responsiivisesti eli päätelaiteriippumattomasti WordPress-julkaisujärjestemällä. WordPressin kautta sisällönhallinta on helppoa ja vaivatonta, joten asiakkaan on helppo tuottaa ja päivittää sisältöä sivustolle itse. Myös sivuston toiminnallisuuksien jatkokehityksen näkökulmasta WordPress oli oiva valinta julkaisujärjestelmäksi.

Jatkokehitys

Sivuston kehitys jatkuu ja tavoitteena on entistä parempi ja toimivampi kultainenvenla.fi-sivusto loppuvuodesta. Lisäksi yhteistyöstä on poikinut myös muita projekteja, kun Televisioakatemian kanssa tiivistä yhteistyötä tekevä SATU ry uudisti mainoselokuvien arvostetun kilpailun, Voittokilpailu.fi-sivuston sekä myöhemmin kesällä julkaistavan media-alan ammattilaisille suunnatun mediamessage.fi-sivuston.

Stiina Laakso, Televisioakatemia:

”Työskentely Barabran kanssa oli vaivatonta, ja johdonmukaista. Kävimme aluksi läpi muutamaa Barabran suunnittelemaa visuaalisen ilmeen mallia, jotka kunnioittivat Kultainen Venla -patsaan olemassa olevaa arvokkuutta.  Päädyimme siksi tummanpuhuvaan kullalla tehostettuun, tyylikkään ajattomaan ratkaisuun, jonka jälkeen sivuston tekninen toteutus alkoi. Kävimme yhdessä läpi tarpeitamme toiminnallisuuksista, ja tarkensimme niitä vielä tuotannon aikana. Lopputuloksena tyylikäs sivustokokonaisuus, jota meidän on helppo hallinnoida ja päivittää.”

Ota yhteyttä!

Daniel Rémy
+358 50 366 3542
daniel.remy@barabra.fi

Muut caset

STOCKMANN – HULLUT PÄIVÄT

Stockmannin Hullut Päivät on valtakunnallisesti tunnettu kampanja, joka hullaannuttaa suomalaiset keltaisilla hinnoillaan kaksi kertaa vuodessa.

Lue lisää →
Näytä lisää töitämme →

Pohjoismainen Kulttuuripiste – Nordisk Kulturkontakt

Verkkosivun sisällön haluttiin palvelevan entistä paremmin ydinkohderyhmää.

Lue lisää →
Näytä lisää töitämme →

Suomen Tennisliitto

Tenniksen kotikentältä löydät ajankohtaiset uutiset ja parhaat vinkit päästäksesi pelin ytimeen.

Lue lisää →
Näytä lisää töitämme →